Volg ons op Facebook:

Neem contact met ons op! 06-53439251

Voegafdichtingen voor nieuwbouw en renovatie

Van Dommele Kitwerken BV is een bedrijf dat zich dagelijks bezig houdt met voegafdichtingen. Wij brengen kitvoegen opnieuw aan en vervangen de oude. Bent u op zoek naar een bedrijf dat voegafdichtingen voor u kan realiseren? Dan bent u bij Van Dommele Kitwerken BV aan het juiste adres. Wij voeren onze werkzaamheden uit in heel Nederland. Door onafhankelijk in te kopen bij fabrikanten zijn wij in staat om de beste oplossing voor uw afdichtingsprobleem te creëren. Wilt u een afspraak voor voegafdichtingen? Neem dan vrijblijvend contact op met Van Dommele Kitwerken BV.

Bij Van Dommele Kitwerken BV kunt u terecht voor voegafdichtingen voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij zijn gespecialiseerd in het afdichten en afkitten van keukens, badkamers en wc’s in nieuwbouwprojecten.

Bij voegafdichtingen maken wij gebruik van kit in alle kleuren.

Kitvoegen in bestaande gebouwen, die niet meer aan de gestelde eisen voldoen, kunnen op langere termijn lekkages en ander ongemak veroorzaken. Het vervangen van deze voegafdichtingen is een specialisme op zich. Alle werk-zaamheden bij Van Dommele Kitwerken BV worden door een team met jarenlange ervaring en met hoogwaardig materiaal uitgevoerd. Door de werkzaamheden op uw project vooraf duidelijk in kaart te brengen is Van Dommele Kitwerken BV in staat om een gedegen advies en offerte uit te brengen. Na acceptatie van de offerte worden de werkzaamheden vakkundig en met de geschikte producten uitgevoerd.

Van Dommele Kitwerken BV is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanbrengen van de meest veelzijdige vormen van alle voorkomende voegafdichtingen. Door de vele jaren ervaring met het aanbrengen van voegafdichtingen kunnen wij u als klant op een professionele manier van dienst zijn. Wilt u een afspraak voor voegafdichtingen? Neem dan contact op met Van Dommele Kitwerken BV.

Voegafdichtingen uitgevoerd met hoogwaardig materiaal!