Volg ons op Facebook:

Neem contact met ons op! 06-53439251

Voegafdichtingen voor Renovatie

Kitvoegen in bestaande gebouwen, die niet meer aan de gestelde eisen voldoen, kunnen op termijn lekkages en ander ongemak veroorzaken.

Het vervangen van deze kitvoegen is een specialisme op zich. Vastgesteld moet worden wát de specifieke eisen van de opdrachtgever zijn. Verder dienen de praktische mogelijkheden van de bestaande detailkering bekeken te worden.

Tijdens de uitvoering is een goede communicatie tussen opdrachtgever en de gebruikers van het gebouw essentieel voor het welslagen van uw project.

Door de werkzaamheden op uw project vooraf duidelijk in kaart te brengen is Van Dommele Kitwerken BV BV in staat om een gedegen advies en offerte uit te brengen. Na acceptatie van de offerte kunnen de werkzaamheden vakkundig en met de geschikte producten worden uitgevoerd.

Onze ervaren kit applicateurs zorgen er voor dat de voegen op een juiste manier aangebracht worden en dat er een esthetisch verantwoorde voeg wordt gelegd.

Voor meer informatie nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen en/of een vrijblijvende offerte op te vragen.