Volg ons op Facebook:

Neem contact met ons op! 06-53439251

Kitvoegen

Helaas vergeten de meeste mensen logischerwijs, hoe belangrijk een goede kitrand/kitvoeg in de badkamer en het toilet is.

Een kitrand, kitvoeg, gaat slechts 3 a 4 jaar goed mee. Na 3 a 4 jaar is er een grote kans op loslaten van de gevoegde,gekitte delen. Het loslaten van de kit kan leiden tot lekkages. Helaas is het zo dat een lekkage vaak pas zichtbaar wordt als er al grote schade is veroorzaakt op plekken die niet zichtbaar zijn zoals bijvoorbeeld onder het bad of douchecabine.

Deze “ onzichtbare” schade leidt veelal tot dure reparaties of zelfs het opnieuw tegelen van de badkamer. Het kan zelfs leiden tot verkleurde plafonds in de ruimte die zich onder de badkamer bevind en in ergst geval wacht u een verrot plafond wat gedeeltelijk vervangen moet worden.

Om u te behoeden voor dit soort schades geven wij u het advies de kitvoegen iedere 3 a 4 jaar te vervangen. Dit kan kitbedrijf van Dommele  voor u verzorgen. Om complete vervanging te voorkomen kijk u even naar onze onderhoudsdienst, wellicht is dit voor u een oplossing.

Kitbedrijf van Dommele is een officieel kitbedrijf en geeft op kitwerk binnen 3 jaar garantie en buiten 8 jaar garantie op het kitwerk.