Volg ons op Facebook:

Neem contact met ons op! 06-53439251

Kitwerken voor bedrijven en particulieren

kitwerkenBent u op zoek naar een bedrijf voor al uw kitwerken? Dan hoeft u niet langer meer te zoeken. Van Dommele BV is een gespecialiseerd voegdichtbedrijf dat kitwerken verzorgd in zowel de nieuwbouw als renovatie. Wilt u meer informatie over kitwerken? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Van Dommele BV. Als gerenommeerd en meedenkend kitbedrijf mag u van ons klantgericht advies verwachten.

Van Dommele BV levert kitmateriaal en kitwerken voor zowel bedrijven als particulieren door heel Nederland en Europa. Voor zowel kleine als grote projecten kitwerken kunt u bij ons terecht. Heeft u natuursteen in uw woning? Laat deze dan goed kitten door Van Dommele BV. Een natuurstenen afwerking geef een exclusief karakter aan een gebouw. Het toe te passen kipproduct dient in overeenstemming te zijn met dit karakter. Goede advisering met betrekking tot de kleuren, toepassingsmogelijkheden en de detaillering van de kitvoegen bij marmer, kalksteen en graniet in de gevel en vloertoepassingen is daarom essentieel. Dit voorkomt achteraf problemen zoals randzone vervulling van het natuursteenoppervlak, veroorzaakt door toepassing van niet geschikte kitproducten.

Van Dommele BV beschikt over ervaren kit applicateurs die er voor zorgen dat de voegen op een technisch en esthetisch juiste manier aangebracht worden aangelegd. Door de jarenlange ervaring op het gebied van kitwerken bent u bij Van Dommele BV verzekerd van vakmanschap en kwaliteit. Voor meer informatie over kitwerken nodigen wij u graag uit om contact op te nemen.

Kitwerken in heel Nederland

Wenst u meer informatie te ontvangen over kitwerken, vul a.u.b. het formulier in, of bel met: 06-53439251 Dhr van Dommele

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw bedrijfsnaam

  Uw adres (verplicht)

  Uw postcode (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)