Volg ons op Facebook:

Neem contact met ons op! 06-53439251

Kitwerk vervangen

Bent u op zoek naar een goed bedrijf voor uw werkzaamheden op het gebied van kitwerk vervangen? Van Dommele Kitwerken BV heeft jarenlang ervaring op het gebied van kitwerk. Wij leveren kwaliteit, service en vakmanschap voor een betaalbare prijs.

Wanneer kitwerk vervangen?

Een kitrand, kitvoeg, gaat slechts 3 of 4 jaar goede mee. Hierna is er een grote kans dat de gevoegde, gekitte delen loslaten. Dit loslaten van de kit kan leiden tot lekkages. Deze lekkages worden vaak pas zichtbaar als er al grote schade is veroorzaakt op plekken die niet zichtbaar zijn, bijvoorbeeld onder het bad of de douchecabine. Deze schade leidt tot dure reparaties of zelfs het volledig opnieuw tegelen van de badkamer of verkleurde plafonds onder de badkamer. Wij geven u hierbij dus het advies kitwerk vervangen ongeveer elke 3 of 4 jaar te doen.

Van Dommele kan deze werkzaamheden voor u uitvoeren. Om complete vervanging te voorkomen is het verstandig even te kijken naar onze onderhoudsdienst. Wij kunnen dan iets met u afspreken over het onderhoud van het kitwerk en bijvoorbeeld elke 3 jaar bij u langs komen om het te vervangen.

Van Dommele Kitwerken BV

Wij zijn een officieel kitbedrijf en geven op kitwerk binnen 3 jaar garantie en op kitwerk buiten 8 jaar garantie. Wij maken voor afdichtingstechnieken uitsluitend gebruik van de beste producten, geleverd door de beste producenten. Zo zorgen wij ervoor dat we topkwaliteit leveren wat zo lang mogelijk meegaat.

Meer informatie over onze werkzaamheden op het gebied van kitwerk vervangen? Neem dan nu contact met ons op.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)