Volg ons op Facebook:

Neem contact met ons op! 06-53439251

Kitwerk vernieuwen

Voor werkzaamheden op het gebied van kitwerk vernieuwen bent u bij Van Dommele Kitwerken BV aan het juiste adres. Wij zijn een kitbedrijf wat gespecialiseerd is in afdichtingstechnieken voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij vervangen en vernieuwen voegen in de badkamer en in de keuken en nog veel meer. Het leveren van topkwaliteit is voor ons van groot belang.

Waarom kitwerk vernieuwen?

Soms is kitwerk vernieuwen nodig om verschillende redenen. Na 3 of 4 jaar is een kitrand vaak niet meer goed en er is een kans dat de rand loslaat. Dit kan leiden tot vervelende problemen zoals lekkages. Het probleem is dat dit vaak pas zichtbaar wordt als er al grote schade is veroorzaakt, bijvoorbeeld onder het bad of onder de douchecabine.

Deze schade kan leiden tot grotere problemen en dus tot dure reparaties. Soms moeten namelijk niet alleen de kitranden vervangen worden, maar moet de badkamer helemaal opnieuw getegeld worden. Ook is er een kans dat het plafond wat zich bevindt onder de badkamer, door lekkages zal verkleuren of in het ergste geval zal gaan rotten.

U ziet dus dat kitwerk vernieuwen belangrijk is. Wij vinden dit ook en dus kunnen wij u hierbij helpen. U kunt een complete vervanging ook voorkomen door bij ons gebruik te maken van onderhoudsdienst.

Van Dommele Kitwerken BV

Wij geven als officieel kitbedrijf 3 jaar garantie op kitwerk binnen en 8 jaar garantie op kitwerk buiten. Zo kunt u door ons kitwerk laten vernieuwen. Wij leveren alleen topkwaliteit en ook nog is veel garantie, wat wilt u nog meer?

Bij interesse in onze werkzaamheden op het gebied van kitwerk vernieuwen kunt u contact met ons opnemen, dan kunnen wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)