Volg ons op Facebook:

Neem contact met ons op! 06-53439251

Kitwerk onderhoud

Voor werkzaamheden op het gebied van kitwerk onderhoud bent u bij Van Dommele Kitwerken BV aan het juiste adres. Wij zijn een kitbedrijf die gespecialiseerd is in afdichtingstechnieken voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij vervangen en onderhouden de voegen in de badkamer en in de keuken. Het leveren van topkwaliteit is voor ons van groot belang.

Waarom kitwerk onderhoud?

Soms is kitwerk onderhoud nodig om verschillende redenen. Na 3 of 4 jaar is een kitrand vaak niet meer goed en bestaat er de kans dat de rand loslaat. Dit kan leiden tot vervelende problemen zoals lekkages. Het probleem is dat dit vaak pas zichtbaar wordt wanneer er al grote schade is veroorzaakt, bijvoorbeeld onder het bad of onder de douche.

Deze schade kan leiden tot grotere problemen en dus tot dure reparaties. Soms moeten namelijk niet alleen de kitranden vervangen worden, maar moet de badkamer helemaal opnieuw getegeld worden. Ook bestaat er de kans dat het plafond wat zich bevindt onder de badkamer, door lekkages zal verkleuren of in het ergste geval zal gaan rotten. Daarom is het van groot belang dat het kitwerk tijdig onderhoud krijgt.

Van Dommele Kitwerken BV

U ziet dus dat kitwerk onderhoud erg belangrijk is. Wij vinden kitwerk onderhoud ook erg belangrijk, dus kunnen wij u hierbij uitstekend bij helpen.

Wij zijn een officieel kitbedrijf en geven op kitwerk binnen 3 jaar garantie. Wij maken voor kitwerk onderhoud gebruik van de beste producten, geleverd door de beste producenten. Zo zorgen wij ervoor dat we topkwaliteit leveren, zodat het zolang mogelijk meegaat!

Als u interesse heeft in onze werkzaamheden op het gebied van kitwerk onderhoud, kunt u contact met ons opnemen. Wij kijken dan wat we voor u kunnen betekenen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)