Volg ons op Facebook:

Neem contact met ons op! 06-53439251

Kitvoegen vervangen

Bent u op zoek naar een goed bedrijf voor uw werkzaamheden op het gebied van kitvoegen vervangen? Van Dommele Kitwerk is een kitbedrijf wat gespecialiseerd is in afdichtingstechnieken voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij vervangen de voegen in de badkamer en in de keuken. Het leveren van topkwaliteit is voor ons van groot belang!

Wanneer uw kitvoegen vervangen?

Een kitvoeg gaat slechts drie of vier jaar mee. Daarna bestaat er een grote kans dat de gevoegde delen loslaten. Het loslaten van de kit kan leiden tot lekkages. Deze lekkages worden vaak pas zichtbaar wanneer er al grote schade is veroorzaakt. Deze schade leidt tot dure reparaties, of zelfs het volledig opnieuw betegelen van de badkamer. Daarom is het erg belangrijk dat de kitvoegen op tijd worden vervangen. Wij geven u hierbij het advies om het kitwerk om de 3/4 jaar te vervangen.

Bij het vervangen van kitvoegen is het belangrijk dat dit op de juiste manier wordt uitgevoerd. Anders is de kans op alsnog schade vrij groot. Van Dommele Kitwerk kan uw kitvoegen uitstekend vervangen. Om in de toekomst het vervangen van de kitvoegen te voorkomen, is het verstandig even te kijken naar onze onderhoudsdienst. Wij kunnen dan voor de kitvoegen om een bepaalde tijd onderhouden. Voegen vervangen verbeterd de hygiëne, het uiterlijk en zelfs het binnenklimaat van uw woning.

van Dommele kitwerk

Wij zijn een officieel kitbedrijf en geven op kitwerk binnen drie jaar garantie. Wij maken voor afdichtingstechnieken uitsluitend gebruik van de beste producten, geleverd door de beste producenten.

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden op het gebied van kitvoegen vervangen, of zou u graag meer informatie willen? Neem dan nu contact met ons op.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)