Volg ons op Facebook:

Neem contact met ons op! 06-53439251

Kitvoegen vernieuwen

Voor werkzaamheden op het gebied van kitvoegen vernieuwen, bent u bij Van Dommele Kitwerken BV aan het juiste adres. Wij zijn een kitbedrijf wat gespecialiseerd is in afdichtingstechnieken voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij vernieuwen voegen in de badkamer en in de keuken. Het leveren van topkwaliteit is onze prioriteit.

Waarom kitvoegen vernieuwen?

Soms is kitvoegen vernieuwen nodig om verschillende redenen. Na drie of vier jaar is een kitvoeg vaak niet meer goed en bestaat er de kans dat de voeg loslaat. Dit kan leiden tot vervelende problemen, zoals lekkages. Het probleem is dat dit vaak pas zichtbaar is wanneer er grote schade is veroorzaakt. De schade kan leiden tot grotere problemen en dus tot grotere reparaties. Soms moeten dan niet alleen de kitvoegen worden vernieuwd, maar moet de gehele badkamer opnieuw worden betegeld. Ook kan het plafond door lekkages verkleuren of zelfs gaan rotten. U ziet dus dat kitvoegen vernieuwen belangrijk is. Wij vinden dat ook en kunnen u daar uitstekend bij helpen. U kunt een vervanging ook voorkomen door bij ons gebruik te maken de onderhoudsdienst.

Kitvoegen vernieuwen verbeterd de hygiƫne, het uiterlijk en zelfs het binnenklimaat van uw woning. Daarbij is het van belang dat de kitvoegen op de juiste manier en met het juiste materiaal worden vernieuwd. Kitvoegen vernieuwen is dus een zeer belangrijke klus die secuur dient te worden uitgevoerd. Van Dommele Kitwerken BV heeft veel ervaring en is een expert op het gebied van kitvoegen vernieuwen.

Van Dommele is het beste bedrijf in de regio om uw kitvoegen te vernieuwen, u kunt bij interesse of voor meer informatie contact met ons opnemen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)