Volg ons op Facebook:

Neem contact met ons op! 06-53439251

Kitter Delft

Bent u opzoek naar een kitter Delft ? Dan bent u bij van Dommele aan het juiste adres. Wij zijn een kitter Delft , gespecialiseerd in voegafdichtingstechnieken voor zowel nieuwbouw als renovatie. Onze werkzaamheden bestaan uit kitwerken, dilataties, voegafdichtingen, slabvoegen, aansluitvoegen, sanitair en nog veel meer. Van Dommele maakt als kitter Delft voor de afdichtingstechnieken uitsluitend gebruik van de beste producten. Deskundigheid en hoogwaardige kwaliteit zijn begrippen waardoor van Dommele wordt gekenmerkt.

Waarom een kitter?kitter Delft

Waarom zou u gebruik maken van een kitter in Delft ? Kitwerkzaamheden zijn een belangrijk onderdeel van bijvoorbeeld uw keuken of badkamer. U moet er voor zorgen dat het kitwerk goed is en ook goed blijft. Hiermee voorkomt u problemen en veel kosten. Als het kitwerk namelijk te lang meegaat zonder vervangen te worden, kunt u last krijgen van lekkages. Deze lekkages zorgen weer voor verkleuring en het rotten van het plafond. U kunt deze kosten beter voorkomen door regelmatig ons als kitter Delft te regelen.

Het vervangen van voegafdichtingen is een specialisme op zich. Alle werkzaamheden bij van Dommele kitter Delft worden door een team met jarenlange ervaring en met hoogwaardig materiaal uitgevoerd. Wij zijn uiteraard ook in staat u advies op maat te geven.

Wij zijn ervaren en gespecialiseerd in het aanbrengen van de meest veelzijdige vormen van alle voorkomende voegafdichtingen. Wij kunnen u als klant op een professionele manier van dienst zijn. Neem voor meer informatie over kitter Delft contact met ons op.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)