Volg ons op Facebook:

Neem contact met ons op! 06-53439251

Kitranden keuken vervangen

Kitranden in de keuken gaan, net als alle kitranden, vaak maar 3 of 4 jaar goed mee. Na deze tijd is er een grote kans dat de gekitte delen loslaten. Dit kan leiden tot lekkages in de keuken. Deze lekkage wordt echter vaak pas zichtbaar als de schade al aanwezig is. Kitranden keuken vervangen is daarom belangrijk om te doen.

Beter voorkomen dan repareren

Als de kitranden in de keuken niet op tijd worden vervangen, kan dus veel schade veroorzaakt worden. De lekkages zijn niet altijd zichtbaar. Deze ‘onzichtbare’ schade in de keuken kan leiden tot het verkleuren of zelfs verrotten van muren, waardoor deze ook weer gerepareerd moeten worden. U ziet dus dat het beter is om de kitranden in de keuken op tijd te vervangen, zodat u geen last krijgt van grote reparaties waar vele kosten aan verbonden zijn.

Kitranden keuken vervangen door van Dommele

Van Dommele Kitwerken BV is een bedrijf dat kitranden nieuw aanbrengt en oude kitranden vervangt. Wij zijn een kitbedrijf, gespecialiseerd in voegafdichting technieken voor zowel renovatie als nieuwbouw. Kwaliteit is bij ons van groot belang. De kwaliteit van de voegafdichtingen, bepaald ten slotte hoe lang het meegaat en voorkomt schade. Wij maken voor onze werkzaamheden uitsluitend gebruik van de beste materialen en beschikken over gespecialiseerde professionals. Kwaliteit en deskundigheid zijn belangrijke begrippen voor Van Dommele Kitwerken BV.

Bent u benieuwd naar al onze werkzaamheden of zou u graag meer informatie willen over kitranden keuken vervangen? Neem dan nu contact met ons op.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)