Volg ons op Facebook:

Neem contact met ons op! 06-53439251

Kitranden keuken vernieuwen

Veel mensen denken niet na over het vernieuwen van kitranden in de keuken of op andere plekken in en om het huis. Toch is kitranden keuken vernieuwen van groot belang om veel schade en grote reparaties te voorkomen.

Van Dommele Kitwerken BV

Van Dommele Kitwerken BV is het juiste bedrijf om uw kitranden in de keuken te vernieuwen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in verschillende technieken voor voegafdichting, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Onze werkzaamheden bestaan niet alleen uit kitranden keuken vernieuwen, wij vervangen ook slagvoegen, dilatatie en aansluitvoegen bijĀ  kozijn en betonwerk. Kwaliteit en vakmanschap zijn voor van Dommele belangrijke begrippen. Wij maken bij het vernieuwen van de kitranden in de keuken en onze andere werkzaamheden dan ook uitsluitend gebruik van de beste producten. Daarnaast beschikken wij over specialisten met vele jaren ervaring om het werk uit te voeren.

Waarom kitranden keuken vernieuwen?

Kitranden, in de keuken en op andere plaatsen, gaan meestal maar 3 of 4 jaar goed mee. U moet deze kitranden dus om de zoveel tijd vernieuwen. Als u de kitranden niet vernieuwd, kunt u last krijgen van lekkages vanwege het loslaten van de kitranden. Deze lekkages zijn niet altijd meteen zichtbaar en kunnen zo zorgen voor grote schade, bijvoorbeeld aan muren. De reparaties van deze lekkage kosten vaak veel tijd en zijn bovendien erg duur. Het is dus beter om te voorkomen en af en toe uw kitranden in de keuken te vernieuwen.

Van Dommele kan deze werkzaamheden voor u uitvoeren. U zou ook kunnen kiezen voor onze onderhoudsdienst. Als u kiest voor deze service, komen wij eens per jaar bij u langs om alle kitranden en kitvoegen in en om het huis te controleren. Waar nodig is, repareren wij kosteloos de kitvoegen. Hiermee sluit u lekkages zo goed als uit en hoeft u zich geen zorgen te maken over dure reparaties.

Voor meer informatie over onze werkzaamheden op het gebied van kitranden keuken vernieuwen kunt u contact met ons opnemen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)