Volg ons op Facebook:

Neem contact met ons op! 06-53439251

Kitranden badkamer vervangen

Voor werkzaamheden op het gebied van kitranden badkamer vervangen bent u bij van Dommele Kitwerk aan het juiste adres. Wij zijn een kitbedrijf wat gespecialiseerd is in afdichtingstechnieken voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij vervangen voegen in uw badkamer. Het leveren van topkwaliteit is voor ons van groot belang.

Kitranden van de badkamer vervangen verbetert de hygiëne, het uiterlijk en zelfs het binnenklimaat van uw badkamer. Daarbij is het wel van belang dat de kitranden op de juiste manier en met het juiste materiaal worden vervangen. Wanneer de kitranden niet op de juiste manier worden vervangen, kunnen deze beschadigen of loslaten.

Hoe vaak moet de kitrand van de badkamer vervangen worden?

Kit blijft meestal erg lang zitten, maar na loop der tijd worden de kitranden in uw badkamer steeds minder mooi en wordt het een bron van schimmel. Schimmels houden namelijk van water en hoge temperaturen, wat er dus voor kan zorgen dat uw badkamer een broedplaats wordt voor schimmels. Voorkom dit en laat uw kitrand van de badkamer regelmatig vervangen!

Kitranden vervangen kan zelf gedaan worden, maar wij raden het ten zeerste aan om uw kitranden van de badkamer eens in de zoveel tijd door een specialist te laten vervangen. Hiervoor bent u bij Van Dommele Kitwerk aan het juiste adres! Wij helpen u graag met alle problemen op het gebied van het vervangen van uw kitranden in de badkamer. De kitapplicateurs van Van Dommele kitwerk beschikken allen over de benodigde kennis en vaardigheden. Zij maken gebruik van specifieke kwaliteitsproducten, waarmee al uw voorkomende kitproblemen eenvoudig, snel en goed kunnen worden opgelost.

Meer informatie of vragen over kitranden badkamer vervangen?

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden of heeft u nog vragen over kitranden badkamer vervangen? Laat het ons weten en neem contact met ons op! Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer 0653439251, ons e-mailadres info@van-dommele.nl of vul het contactformulier op onze website in. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk en binnen de kortste keren zijn uw kitranden in de badkamer vervangen!

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)