Volg ons op Facebook:

Neem contact met ons op! 06-53439251

Kitranden badkamer vernieuwen

Zien uw kitranden van uw badkamer er niet meer zo mooi uit, of heeft u last van schimmels in uw badkamer? Laat uw kitranden in de badkamer dan vernieuwen! U wilt natuurlijk geen last hebben van schimmels in uw badkamer. Dit begrijpen wij. Daarom zullen we u zo snel mogelijk van uw problemen met uw kitranden afhelpen en vernieuwen!

Voor werkzaamheden op het gebied van kitranden badkamer vernieuwen bent u bij van Dommele Kitwerk aan het juiste adres. Wij zijn een kitbedrijf wat gespecialiseerd is in afdichtingstechnieken voor zowel nieuwbouw als renovatie. Het leveren van topkwaliteit is voor ons van groot belang.

 

Waarom de kitranden in de badkamer vernieuwen?

De badkamer is de plek van hygiëne in het huis. Het is daarom wel belangrijk dat uw kitranden netjes en schoon zijn. Mocht dit niet het geval meer zijn door bijvoorbeeld schimmels, is het verstandig om uw kitranden in de badkamer zo snel mogelijk te vernieuwen. Daarbij is het wel van belang dat de kitranden op de juiste manier en met het juiste materiaal worden vervangen.

Wanneer de kitranden niet op de juiste manier worden vervangen, kunnen deze beschadigen of loslaten. Laat de klus dus doen door een specialist, namelijk Van Dommele Kitwerk! Wij hebben al vele jaren ervaring in het vernieuwen van kitranden in de badkamer en kunnen uw probleem dus op de juiste manier vervangen.

Als de kitranden in uw badkamer vernieuwt zijn, heeft u geen last meer van schimmels, verbetert de hygiëne en het uiterlijk van uw badkamer en krijgt het binnenklimaat ook nog eens een boost. Kortom: laat uw kitranden in de badkamer vernieuwen en geniet binnen de kortste keren weer van een mooie en schone badkamer!

Meer informatie of vragen over kitranden badkamer vernieuwen?

Bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden of heeft u nog vragen over kitranden badkamer vernieuwen? Laat het ons weten en neem contact met ons op! Wij zijn te bereiken via ons telefoonnummer 0653439251, ons e-mailadres info@van-dommele.nl of vul het contactformulier op onze website in. Wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk en binnen de kortste keren zijn uw kitranden in de badkamer vervangen!

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)