Volg ons op Facebook:

Neem contact met ons op! 06-53439251

Kitbedrijf voor al uw kitproblemen en kitbenodigdheden

kitbedrijfKitbedrijf van Dommele BV is een gespecialiseerd kitbedrijf dat zich dagelijks bezig houdt met het vervangen en aanbrengen van kitvoegen. Wij zijn werkzaam in zowel renovatie als nieuwbouw. Door onafhankelijk in te kopen bij fabrikanten zijn wij in staat om de beste oplossing voor uw afdichtingsprobleem te creëren. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om al dan niet in samenspraak met de fabrikant duidelijke adviezen te geven voor ieder project. Wilt u een afspraak met kitbedrijf van Dommele? Neem dan direct contact op. Wij zijn werkzaam in heel Nederland en Europa.

Als u op zoek bent naar een uitstekend kitbedrijf in Nederland, bent u bij kitbedrijf van Dommele BV aan het juiste adres. Kitbedrijf van Dommele BV is hét aangewezen adres voor al uw kitproblemen en kitbenodigdheden. Kitbedrijf van Dommele verzorgt al jaren voegafdichtingen bij zowel kleine als grote projecten. Wij beschikken over een aantal specialisten met uitstekende vakkennis. De medewerkers van Van Dommele BV zorgen er gezamenlijk voor dat de kwaliteit van het te verrichten werk altijd perfect is. Wanneer u ervoor kiest om voegwerk door kitbedrijf Van Dommele BV te laten verrichten bent u verzekerd van goede kwaliteit en service. Tijdens de uitvoering is een goede communicatie tussen opdrachtgever en de gebruikers van het gebouw essentieel voor het welslagen van uw project.

Kitbedrijf van Dommele BV geeft u graag klantgericht advies. Wij onderscheiden ons door middel van kwaliteit, flexibiliteit, betrouwbaarheid en concurrerende prijzen. Neem gerust eens contact met ons op per e-mail of per telefoon, we zijn altijd bereid u meer informatie te verschaffen over ons kitbedrijf en onze werkzaamheden. Als u een offerte wenst van ons kitbedrijf kan dat natuurlijk ook. Laat het ons gerust weten en wij komen bij u langs.

Kitbedrijf Van Dommele BV.

Wenst u meer informatie te ontvangen over kitbedrijf, vul a.u.b. het formulier in, of bel met 06-53439251 Dhr. van Dommele

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw bedrijfsnaam

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)