Volg ons op Facebook:

Neem contact met ons op! 06-53439251

Kitbedrijf voor project Delft

Bent u op zoek naar een kwalitatief kitbedrijf voor project? Van Dommele Kitwerken BV staat voor u klaar op het gebied van kitwerk voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, kantoorpanden, scholen en andere projecten. Wij zijn gespecialiseerd in voegafdichtingstechnieken voor verschillende projecten, nieuwbouw en renovatie. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit voegafdichtingen, kitwerken, slabvoegen, dilataties, aansluitvoegen, sanitair en meer. Voor kitwerk voor project Delft maken wij uitsluitend gebruik van de beste producten. Vakkundigheid, deskundigheid en hoge kwaliteit zijn voor ons begrippen van grote waarde.

Van Dommele Kitwerken BV: uw kitbedrijf voor project Delft

kitwerk voor project Delft Kitwerk is essentieel voor uw project. Zonder kitwerk in bijvoorbeeld de keuken of de badkamer is de kans op lekkages groter, waardoor op den duur plafonds en vloeren kunnen gaan rotten en beschimmelen. Het is dus belangrijk dat kitwerk van goede kwaliteit is en door een professional wordt uitgevoerd. Bij Van Dommele Kitwerken BV gebruiken wij alleen materialen van de hoogste kwaliteit en zowel klassieke als moderne werktechnieken. Hierdoor zijn wij hét kitbedrijf voor project Delft !

Het kitwerk gaat zo’n 3 tot 4 jaar mee, waarna de kwaliteit steeds sneller afneemt. Door regelmatig uw kitwerk te laten vervangen door Van Dommele Kitwerken BV voorkomt u veel problemen en hoge kosten. Als u namelijk te lang wacht met het vervangen van het kitwerk, kunt u last krijgen van lekkages. Deze zorgen weer voor verkleuring en mogelijk het rotten van het plafond.

Het vervangen en aanleggen van kitwerk is een specialisme op zich. Ons team kan met jarenlange ervaring en vakkundigheid elke opdracht tot een goed einde brengen. Ook kunnen wij u advies geven over kitwerk en alles wat hiermee te maken heeft, waardoor wij onszelf met trots een gespecialiseerd allround kitbedrijf voor project kunnen noemen.

Wij kunnen u als klant op een professionele manier van dienst zijn. Neem voor meer informatie over Van Dommele Kitwerken BV als uw kitbedrijf voor project contact met ons op.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)