Volg ons op Facebook:

Neem contact met ons op! 06-53439251

Kitbedrijf nieuwbouw Dordrecht

Bent u op zoek naar een kwalitatief kitbedrijf nieuwbouw Dordrecht ? Van Dommele Kitwerk staat voor u klaar op het gebied van kitwerk voor bijvoorbeeld woningen, appartementen, flats en andere projecten. Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit voegafdichtingen, kitwerken, slabvoegen, dilataties, aansluitvoegen, sanitair. Als professioneel kitbedrijf nieuwbouw Dordrecht maken wij uitsluitend gebruik van de beste materialen en technieken. Vakkundigheid, deskundigheid en hoge kwaliteit zijn kernbegrippen die bij ons hoog in het vaandel staan.

Waarom Van Dommele Kitwerk als uw kitbedrijf nieuwbouw Dordrecht ?

kitbedrijf nieuwbouw Dordrecht

Kitwerk is essentieel voor uw project, zeker als het om nieuwbouw gaat. U wilt natuurlijk wel dat het project snel maar kwalitatief wordt afgerond, en dat eventuele toekomstige bewoners kunnen genieten van hun nieuwe plekje. Wanneer er geen kitwerk wordt uitgevoerd in bijvoorbeeld de keuken of de badkamer, is de kans op lekkages groter. Deze zorgen weer voor verkleuring en mogelijk het rotten van het plafond. Het is dus belangrijk dat kitwerk van goede kwaliteit is en door een professional wordt uitgevoerd. Bij Van Dommele Kitwerk gebruiken wij alleen materialen van de hoogste kwaliteit en zowel klassieke als moderne werktechnieken. Hierdoor zijn wij hét kitbedrijf nieuwbouw Dordrecht !

Het vervangen en aanleggen van kitwerk is een specialisme op zich. Ons team kan met jarenlange ervaring en vakkundigheid elke opdracht tot een goed einde brengen. Constante bijscholing en training zorgen ervoor dat onze kennis altijd up-to-date is. Hierdoor zijn onze werknemers altijd in staat elke opdracht tot een goed einde te brengen. Ook kunnen wij u advies geven over kitwerk en alles wat hiermee te maken heeft, waardoor wij onszelf met trots een gespecialiseerd allround kitbedrijf nieuwbouw Dordrecht kunnen noemen.

Wij kunnen u als klant op een professionele manier van dienst zijn. Neem voor meer informatie over Van Dommele Kitwerk als uw kitbedrijf voor nieuwbouw contact met ons op.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)