Volg ons op Facebook:

Neem contact met ons op! 06-53439251

Dilataties aanbrengen Ridderkerk

Bent u op zoek naar een kwalitatief bedrijf voor dilataties aanbrengen? Van Dommele Kitwerken BV staat voor u klaar op het gebied van kit- en voegwerk voor bijvoorbeeld woningen, appartementen, flats en andere projecten. Onze werkzaamheden bestaan onder meer uit voegafdichtingen, kitwerken, slabvoegen, dilataties, aansluitvoegen, sanitair. Als professioneel kitbedrijf maken wij uitsluitend gebruik van de beste materialen en technieken. Vakkundigheid, deskundigheid en hoge kwaliteit zijn kernbegrippen die bij ons hoog in het vaandel staan.

Dilataties aanbrengen Ridderkerk door Van Dommele Kitwerken BV

dilataties aanbrengen Ridderkerk

Een dilatatievoeg is een soort voeg die wordt aangebracht om het krimpen en rekken van twee materialen op te vangen. Wanneer er geen dilatatievoeg wordt aangebracht, kan het zo zijn dat er scheuren ontstaan in constructies. Dit is natuurlijk iets dat voorkomen moet worden. Van Dommele Kitwerken BV heeft jarenlange ervaring met dilataties aanbrengen Ridderkerk in uw woning of project. Hierdoor kunnen wij u helpen met al uw problemen op het gebied van dilataties. Ook voor het vervangen of renoveren van bestaande dilatatievoegen staan wij voor u klaar.

Dilataties zijn te vinden in verschillende soorten en maten. Welke dilatatievoeg het beste bij uw situatie past, hangt van een aantal factoren af. Hierbij wordt gekeken naar onder andere de belasting op de constructie, de soort belasting en de maximale horizontale en verticale bewegingen van de voeg. Ons team kan met jarenlange ervaring en vakkundigheid elke opdracht tot een goed einde brengen. Constante bijscholing en training zorgen ervoor dat onze kennis altijd up-to-date is. Hierdoor zijn onze werknemers altijd in staat elke opdracht tot een goed einde te brengen. Ook kunnen wij u advies geven over kitwerk en alles wat hiermee te maken heeft, waardoor wij onszelf met trots een gespecialiseerd allround kitbedrijf voor dilataties aanbrengen Ridderkerk kunnen noemen.

Wij kunnen u als klant op een professionele manier van dienst zijn. Neem voor meer informatie over Van Dommele Kitwerken BV als uw kitbedrijf voor dilataties aanbrengen contact met ons op.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)